bijgewerkt op 23 februari 2❤︎21

 

Hieronder een boeiend gesprek. Zelf nadenken.... mens zijn..... worden.....blijven. Laat zelf je hersens kraken:

Ad Broere in gesprek met David Icke over deze wereld en de rol van de Archonten daarin.

 

Op 21 december was er een wereldwijde meditatie:

Overgang naar het Watermantijdperk. Zèlf de nieuwe wereld neerzetten!

 

Zo ging het bij mij:

We doen de meditatie met zijn vieren. Ik voel het licht-lichaam in mijzelf al een tijdje. ik ervaar het op celniveau. Licht tintelt door me heen en omvat als een liefdevolle beschermende engel mijn hele aardse lichaam: ouder wordend - vermoeid - zwaar - belast - nog steeds vol verdriet om wat ik ooit meemaakte en zèlf aanrichtte - maar ook om de dingen om me heen, in de wereld:  armoede - geweld - verdeeldheid - ongelijkheid - vervuiling. Mijn God hoe komt dit ooit goed? Help! Ik voel de bescherming van de violette vlam om me heen, om ieder van ons, om ons samen. Mijn gedachten gaan naar mijn poes thuis. Zij is ook beschermd. allen zijn beschermd. Het witte licht vanuit de hemel verbindt ons met onszelf en met de de aarde. En dan ......

'Ik ben verwonderd, ik zie een gezonde wereld om me heen, overal waar ik kijk. Het eerste wat me opvalt is dat er geen strijd meer is in mij, buiten mij. Er is vrede tot diep in mijn cellen. Er is vrede op Aarde. Ik straal, ben jong, mooi, heb een gave huid, gezonde ogen, gaaf gebit, mooie lange haren. Ik beweeg me soepel en heb een zachte uitstraling. Ik speel en beweeg me waarheen ik wil. Ik reis over de aarde en door het universum naar andere planeten. Ik kom dingen tegen die ik nog nooit gezien heb en alles voelt heel gewoon.

De rivieren zijn schoon, de natuur is op zijn mooist, de grond is vruchtbaar. Er rijden geen auto's, er vliegen geen vliegtuigen. Er is genoeg van alles voor iedereen. Geld bestaat niet meer, is niet nodig. Er is ruimte, er is stilte, er is rust. 

Ik hoor mensen lachen, samen plezier maken, dansen, zingen en ik doe volop mee.

Dit alles maakt grote indruk op mij voel ik.

In de ochtend van 22 december word ik wakker en ben niet uitgerust, heb veel gedroomd. Anders dan anders, zoals:

Ik gleed van een berg naar beneden en had het grootste plezier. Iets wat ik nooit zomaar gedaan zou hebben, maar ik deed het gewoon.

In mijn meditatie ga ik mijn lichaam binnen. Het is vandaag zo anders......het is stil.... er is veel meer ruimte.... en veel is weg, het voelt leeg. Wanneer ik bij mijn bron aankom is er niemand. 'Jij bent er" hoor ik een stem zeggen, "Jij bent er".

De tijd is aangebroken dat Jij je leven vorm geeft. Jij ben je eigen Schepper.

Ik sta versteld, ben ontroerd. Diep van binnen weet ik dat wel, maar zoals het allemaal gaat, zo apart en zo precies. Er klinkt zoveel liefde in die stem....Juist op dit moment. Ik voel me verbonden met zoveel mensen op aarde die ook mediteren nu en ook het bewustzijn hebben zelf Schepper te zijn en verantwoordelijk zijn. 

'Ja, ik ben de Schepper van mijn leven: Licht , Liefde en Geluk', tranen rollen over mijn wangen.

Ik kijk vol verwachting uit naar de wereld van nu en die komen gaat. Diep in mijn cellen voel ik rust en de woorden van Christina: Uiteindelijk is alles goed.

De volmaakte wereld scheppen we zelf! Ik voel me nieuw, anders en blijf heel graag bij deze ervaring en beelden om nog meer te ontdekken en te beleven. Ik stap de nieuwe wereld in. Jij ook?

 

Ben benieuwd naar jullie ervaringen. Wanneer iemand haar/zijn ervaringen met mij wil delen, graag!

Marion