Mijn Vonk

                                             MEDITATIES & INZICHTEN

                                   voor het laatst bijgewerkt op 15-05-2022

15-05-2022

Aandacht naar binnen: ik ben in mijn hart, huis, alle deuren staan open. Er waait een frisse wind, er is openheid, vrijheid en veiligheid.

Na ’t neerzetten van het chi-veld ervaar ik dat mijn bewustzijn naar buiten veel verder reikt dan daarvoor. Ben me bewust van het universum, het oneindige in mij en buiten mij en van de omgeving waarin ik leef.

 

Terug naar mijn hart overzie ik mijn situatie en ben me bewust van mijn helpers, het zijn er oneindig veel. Ze stralen allemaal liefde uit, samen dragen ze alle kennis.

Dat allemaal ben ik, een eenheid.

Ik vraag hun hulp in deze tijd en hoe vertel hun hoe dankbaar ik ze ben.

Ze vertellen me dat de komende tijd de dingen nog veel mooier blijken dan ik dacht.

Geluk komt naar me toe, gaat stromen op alle gebied.

Tegelijkertijd kunnen dingen moeilijker, zwaarder, onzichtbaar zijn in de wereld.

De duistere kant maakt zich op voor hun laatste strijd. 

Wat IS is dat ik open ben, dat er verbinding is en een ver bereik.

Samen gaan we er doorheen.

Op weg naar een hele andere wereld op deze aarde .

Jij bent een pionier met nog een vele anderen.

Ik hoor t geluid van een vogel, vol vreugde en kracht. 

Een trilling van geluk stroomt door mij heen.

 

28 februari

In mijn hart komen de eeuwige groeikracht van de aarde en de hogere trillingen vanuit het universum samen in mijn lichaam. Zij hebben elkaar hervonden in mijn lichaam dat nu in staat is hen te ontvangen. Het wordt me duidelijk dat ik gezond ben en blijf, krachtig in Licht, Liefde en Vrede. Dat is mij taak hier. Ik zie ook dat het goed is met de aarde er is geen strijd is , geen dualiteit meer. Er is Liefde Licht en Vrede. 

Deze energie is zo krachtig dat het iedereen bereikt. Ook de onderhandelaars in Bellarus op dit moment en allen die met oorlogen te maken hebben. Ook de mensen die andere dingen bekokstoven op het wereldtoneel en juist gebruik maken van deze situatie. 

Ik zie hoe Zelensky en Poetin besluiten deze oorlog te stoppen: Dan zijn ze echt de helden van de wereld in Ieders ogen.

Hoe dan ook er is een stroom van vertrouwen in mij, een warme liefdevolle 

VERTROUWENSSTROOM GEVULD MET GODDELIJKE ENERGIE 

Alles is mogelijk.  Alles komt in licht.

Mijn intentie is dat alle mensen op de hele wereld, alle dieren, natuur, gezond zijn en volmaakt zijn en leven , samenleven vanuit de bron.

Mijn cellen zien er stralend van gezondheid en geluk uit. De kerkklok slaat tien uur, altijd een teken voor mij , een bevestiging. Fijn om zo deze dag te beginnen en dankjewel !

 

25 februari

Ik ontspan ieder lichaamsdeel. Ik ben open, negatieve gedachten, ongezonde overtuigingen en destructieve cellulaire herinneringen stromen mijn lichaam uit de aarde in. Liefde,  zuivere krachten stromen mijn lichaam in, door naar iedere cel . In mijn hart zie ik een prachtige knop van een lotusbloem. 

Ik maak contact met het universum: word me bewust van krachtige hogere bewustzijnstrillingen in mij , in iedere cel die de lotusbloem in mijn hart tot bloei brengt. Ik voel me geraakt door haar schoonheid. 

De lotusbloem brengt Marionneke’s voort . Eerst een paar, daarna meer kleine vrolijke lieve stralende Ikke’s en het blijft maar doorgaan. Eindeloos veel, 

Ik ben voortaan in staat om liefdevol en in vrede met iedere situatie om te gaan. Iedere situatie heeft een Marionneke die Liefde Licht en Vrede brengt.

(tientallen en later tot in een getal met meer dan 25 nullen. Ik denk nu aan een meditatie van vroeger, waarin ik voorbereid werd om dit aan te kunnen. Zoveel liefde te kunnen ontvangen)

Dan zie ik dat er voor iedere soldaat, leider en iedereen die nu te maken heeft met de oorlog onrust in de wereld waar dan ook een Marionneke is en haar zachte stem hoort:

‘ga naar huis, ga wat leuks doen’ en zich bewust wordt van waar die mee bezig is .

Op grote schaal op het zelfde moment stoppen de negatieve gedachten stromen, de ongezonde overtuigingen en de destructieve cellulaire herinneringen in allen.

De grauwe grijze oorlogsdampen en de geur van vernieling, dood, gewonden, geschreeuw  en angst maken plaats voor een heldere blauwe hemel

Gezonde lachende kinderen, mensen die samen werken, samen spelen.

Frisse lucht.

Vijanden zijn geen vijanden meer, iedereen is lief voor elkaar en heeft respect. Er wordt gedanst en gelachen.

Ik werd mij bewust van de totale verbinding, bezieling en waarachtigheid nodig zijn om iets echt tot leven te brengend. De Godsvonk brengt alles tot leven.

TRANSFORMATIE heeft plaats gevonden.

Dit gaat gebeuren.

Moet denken aan de woorden: "Het Lot is God dat in cognito reist", die ik gisteravond las in het derde deel Het mysterie van Egypte van Radu Cinamar

Dankbaar

Marion

 

9-02-2022

Vanmorgen in mijn meditatie contempleer ik op eerbied.

 

Meditatie 31 december 2021

Mijn buik roept me. Vind 't even spannend. Weet dat mijn buik de waarheid spreekt , gister ontdekt dat mijn buik wel eens de leermeester in mij kan zijn. Het woord dantienne, gebruikt in de Zhigong. 

Deze ervaring is nieuw, besluit me over te geven aan het nieuwe.

Dan wordt het stil in mij.

Ervaar leven in mijn buik, nieuw leven wat in wording is. Vrouwelijkheid, vrouwelijke kracht in ontwikkeling.

Niet bang zijn voor pijntjes, luisteren naar mijn buik. Openstaan voor de waarheid, mijn waarheid.

Zo ontdekte ik gisteren dat mijn buik direct aangeeft wat goed voor me is, lage trilling verdraagt mijn buik niet. Hoge trillingsveld ontwikkelingsveld, geeft een gelukzalig gevoel. Geeft ruimte om te speken, te ontdekken. Vrij te zijn, gelukkig te zijn. Iets te kunnen betekenen voor mensen.

Het is geen kwestie van me afsluiten of vermijden, maar door- heen -kijken, zien vanuit mijn hoge trillingsveld. IK moet niet verlagen, zwaar worden, verdichten. IK moet me niet afhankelijk maken van anderen of van situaties. Het is werken aan mezelf. Mijn buik is mijn veilige basis, mijn veilige plek.

Ik weet nu dat alles altijd bij me binnengekomen is, ik me nooit voor iets wilde afsluiten. Ik heb mijn buik overbelast, vandaar de tumor. Verdriet en pijn van anderen willen verteren. Doorgaan... Dat is nu gestopt. Klaar. Contracten verbroken, oude geloftes opgeheven, vloeken ontkracht, beloftes ontbonden. Tumor verwijderd, klaar.

Mijn nieuw leven groeit in het Licht

 

28 december

Meditatie

Vanuit mijn hart ben ik verbonden met de aarde, ervaar de energie via mijn voeten mijn lichaam instromen. Voel de verbinding met de universa, bewust van oneindige mogelijkheden. Bewust van het leven hier in huis, ook het onzichtbare ervaar ik steeds vaker. Bewust van de mensen die hier komen, mensen uit mijn dorp,  familie, vrienden, alle mensen waar ik van hou, alle levende wezens op aarde, zichtbaar en onzichtbaar

Terugkijkend op dit jaar, stormjaar, jaar van afronding, verandering, loslaten.

Meenemen herinneren wat mooi is, achterlaten wat zie9 is geworden door onwetend handelen. Heftig en zo helend. 

Er is iets opengegaan in mij, mijn plafond is open, heb oneindig bereik. Mijn licht is helder en maakt onlicht zichtbaar. Het onlicht transformeert in mijn licht. Die ervaring is nieuw voor mij. 

De woorden zijn: ik ben vrijgemaakt, heb losgelaten wat losgelaten moest worden. Dat proces is nog gaande.

Ik ben licht, ik ben liefde, het levensvuur brandt in mij. 

De waarheid van deze woorden ervaar ik diep in mijn cellen. 

Mijn cellen zien er gezond uit, zijn vol vreugde, dansen, joelen,  zingen, doen gek, voelen zich vrij en veilig. Mensen om mij heen raakt het ook. 

 

27 december

Meditatie

Val in slaap, word wakker gebeld door het ziekenhuis.

Ga terug in meditatie

Liefde stroomt door mij heen, Ik ben er voor mij, in liefde voor altijd. Geen haast, geen angst, geen twijfel. 

Ben er gewoon. Ontvang wat ik nodig heb in liefde. Help mij zelf. 

Mijn cellen zijn blij, heel blij met deze verandering. Ze hoeven niet meer in elkaar te krimpen, te verharden. De tijd is rijp om het volle leven genieten. Dansen, glanzen en nieuwe ontwikkelingen op gang brengen, nieuwe ervaringen opdoen, kennis doorgeven. Ik zie dat hun vermogen enorm toegenomen is en nog steeds toeneemt terwijl ik naar hun kijk. 

Het kristal in mijn hoofd groeit. Mijn buik is één grote baarmoeder van nieuw leven van kracht, vernieuwing, schepping, liefde.

ik haal spontaan een keer heel diep adem. Ik lééf, ben dankbaar voor al wat geschied. Hun yuan ling ton

 

25 december eerste Kerstdag

Meditatie

Ik werd om een uur of 5 ongemakkelijk wakker, het duister had bezit genomen van mij. Maakte me zorgen, had iets heel anders verwacht op deze bijzondere dag.

Het werd me duidelijk dat het goed is zo. Het maakte me bewust dat het duister bekijken vanuit het licht me ook altijd weer helpt het duister te verdrijven. Een klein half uurtje later strekte ik me uit en voelde me gevuld met Licht en vreugde. Ik koesterde mezelf en bleef nog even lekker liggen. Om 7 uur hoorde ik de blazers buiten voor mijn raam. Sprong mijn bed uit om te genieten van oude kerstliederen, een traditie in Oosterend. Wat geniet ik toch elke dag van de sfeer hier en de mensen in ons Anton Piek-achtig dorpje aan de Waddenzee.

 

Meditatie

In mijn hart, verbonden met moeder aarde. Ik ervaar de groei en de liefde. Verbonden met universa. Ik voel de oneindige mogelijkheden die er zijn en het gemak waarmee ze beschikbaar zijn, zullen komen. Als vanzelf, het zal geschiedde.

Vanuit mijn hart verbonden met de mensen om mij heen, alle mensen op aarde. 

In mijn hart is vreugde, vrijheid, ik dans, er is vrede, alles is liefde. 

Ben volmaakt gelukkig. 

Het licht schijnt op de komende 7 dagen waarin 2021 eindigt en 2022 begint. 

Er is nog werk te doen: 

Het allerbelangrijkste is een brief schrijven aan mezelf in dit geval naar mijn lichaam. Opschrijven hoe het me spijt dat ik mijn lichaam zo verwaarloosd heb, zo lang en te hard heb laten werken. Uitgebuit. Belast met onverdraaglijk groot verdriet van mezelf en mensen om mij heen. 

Ik wil mijn lichaam ook bedanken. Hoe sterk en krachtig het is. Hoe mooi, Mijn helende handen, mijn helder horen. Het levensvuur wat eeuwig in mij brandt. Bedanken dat mijn lichaam mij de laatste waarschuwing van nu MOET je luisteren gaf en net op tijd aangaf hulp te vragen. 

Vandaag schrijf ik uitgebreide bedankbrief aan mijn lichaam, te danken voor mijn voorspoedige herstel. Hoe ze mij laat voelen nu, vertrouwen schenkt, en laat weten dat ik op de goede weg ben. Soms even hard werken maar het komt altijd weer goed, het licht breekt altijd weer door.

Hoe mijn lichaam gevoed wordt door en samenwerkt met mijn hart en ziel. 

Ik dank heel mijn MIJ, het Goddelijke vermogen in mij: Inzicht, Intuïtie, het Volmaakte Vreugde Lichaam wat zich aan het herstellen is. Wat hersteld IS.

Vandaag eerste Kerstdag is Mijn nieuwe lichaam geboren. 

Ik beloof je mijn lieve kind, ik zal goed voor je zorgen. Je kunt altijd op me rekenen! 

Ik HOU VAN JOU.

Mijn cellen kijken me aan, met een zachte blik. Ik zie dat ze ontroerd zijn, we huilen samen warme tranen van geluk….De zwaarste tijd ligt vanaf vandaag achter ons....

 

24 december

Ik lees de eerste pagina’s die ik geschreven heb na het verwijderen van de tumor. Constateer verrast dat iedere morgen bij het loshalen van mijn stoma mijn kinderen uit de holle aarde erbij zijn en dat het goed gaat. De laatste dagen staan we ook weer samen onder de douche plezier te maken. 

Voel mijn levenskracht, de verbinding met mijn familie, ervaar hoe het is. Ben het een beetje kwijtgeraakt.

Opmerkingen van mensen brengen me soms uit balans. Zo gaat dat en dat gebeurt vaker. Vertrouwen in mijzelf wat er ook gebeurt heb ik eigenlijk altijd. Het is een deel van mij. Maar soms wordt het kleiner en kleiner en gaan angsten in mij tekeer. Het onlicht zoals Christina von Dreien het noemt komt dichtbij. Afgelopen weken heb ik geleerd hoe ik met hun kan omgaan. Dat het mijn keuze is om niet beïnvloed te raken zodat mijn trilling hoog kan blijven. Ik geef ze geen kans meer. De hulp die ik ontvang is altijd aanwezig op bijzondere wijze

 

In mijn meditatie ga ik naar mijn familie.

Het is vandaag de dag via kerst, een bijzondere dag.

Licht stroomt door me heen. Ik vraag hulp om het Lichtveld om mij heen te vergroten, blijvend, nog groter en nog groter.

Ik denk aan wensen die ik dit jaar verstuurden

 

Vanuit Het Licht 

wens ik jou, jullie

voor de Kerstdagen èn 

in ’t Nieuwe jaar 2022

 

Vrijheid- Vrede & Liefde 

in goede gezondheid

 

Marion   

 

Ik vraag om hulp opdat de Vrijheid in mij tot leven komt, blijvend en opgroeiend tot een gezond leven vol vreugde en genieten van alles wat leeft en gemanifesteerd wordt in schoonheid en zuiverheid. Dat er humor is en gelachen wordt. Bemind wordt, aangeraakt, gestreeld, geknuffeld, gespeeld.

Ik vraag om hulp opdat ik vrede mag zijn in alle situaties. Dus ook niet meer vloek tegen de bestuurder voor mij die onverwachts iets stoms doet op de weg en mij in gevaar brengt. Ik doe het van de schrik maar toch het gebeurt. Ik doe het en ga tekeer. De oordelen die ik onbewust heb in mijn hoofd, gedachtes waar ik niet altijd blij mee ben. Help mij, zuiveren.

Ik vraag om hulp liefde te zijn te voelen, van daaruit te leven, te handelen, te spreken, te denken. 

Leven in het Licht, zodat ik kan zien waar ik mag groeien en beter worden. 

Het Licht laten schijnen in de duisternis.

Vandaag is een speciale dag. Vannacht in deze Kerstnacht wordt het Licht geboren voor iedereen, in ieder mens die goed mens wil zijn, worden, blijven.

Energie stroomt nu vanuit mij naar buiten, de kamer in, vult mijn huis, de straat, heel Oosterend, Texel en breidt zich uit naar heel het universum. Alles is verbonden nu in vrijheid, vrede en liefde. 

En stroomt dan weer terug in mij. Een zalig geluksgevoel aan het begin van deze mooie dag.

 

23 december

7 uren aan één stuk geslapen, dat is lang geleden. Mijn fysieke vooruitgang is een feit. De woorden van mijn ochtendbegroeting zalven me. Voel daarna terug in slaap gevallen en gedroomd. Alsof ik er bij was. Hans kreeg een telefoontje dat hij arbeidsongeschikt was verklaard. Hij deed er laconiek over, ik zag dat het insloeg als een bom. Ieder doet alles op zijn/haar eigen manier en zo is het goed. Het raakt me en ik kan het laten waar het thuishoort. Ik merk dat ik veel meer zie en hoor dan ooit en bij mezelf kan blijven terwijl  dingen mij beroeren. Mijn water rimpelt. Ik zie hoe de zilverwitte druppel van universele levenskracht in mijn levenswater valt en hoe die steeds verder in mij groter wordt. De duisternis wordt hierdoor teruggebracht naar waar die thuishoort. Ik merk dat ik spontaan een keer diep adem haal. De ruimte in mijn longen is eindeloos. Voel de gezondheid diep in mij en de wereld in stromen. Mijn vriendin is hier en slaapt uit, hoe heerlijk is dat. Doet gewoon haar eigen ding. We hebben alle tijd, er is leegte, stilte, gevuld met nieuw. Ontdekken van wat er nu mag zijn, is. Loslaten van oude pijnen, herinneren van ware liefde. Liefdevolle zachte energie stroomt door me heen. 

 

22 december

Mijn huis is een herberg, een tempel, een kuuroord. Mijn lichaam voelt hetzelfde.

Voel mijn Zelf de hele tijd. Het Nieuwe Leven, hoge trillingen stromen door me heen. Er is iets geopend in mij. Ben me bewust van de goddelijke verbinding.

Ik kijk de wereld in en zie dat dat bij alle mensen is nu. 

Mijn lichaam voelt gezond en moet wennen aan de nieuwe energie.

Ervaar 'vrije voeten'. Haha, klaar om te huppelen, te dansen.

Voel vertrouwen in het leven, wat er ook gebeuren gaat. Mijn Zijn.

Dienstbaar zijn in vrijheid, vrede en liefde.

17.00 uur

Ik ben ontspannen en verbonden met moeder aarde en vader hemel.  Hun energiëen komen samen in mijn hart en stromen van daaruit de wereld in. 

Mijn intentie is Leven in het Licht. 

In mijn hartgebied zijn heel veel kinderen. Al mijn kinderen, ooit geboren en nooit geboren. Zij willen pannenkoeken. Ik besluit om er een spel van te maken en leer ze pannenkoeken bakken. Het wordt één groot feest. 

Ik voel me gelukkig, iedereen straalt. Kinderen duikelen over elkaar. 

Mijn cellen dansen in het Licht en zo voel ik me ook. Ik heb vandaag onverwachts zoveel moois en waardevols mogen ontvangen. 

Mijn intentie is gerealiseerd.

Er is iets verschoven in mij gisteren tijdens de Winterzonnewende. Iets blijvends: Leven in het Licht for ever.

 

21-12-21 december

Het ontspant in mij, verbonden met de aarde, het universum, ben in mijn hart.

Ervaar Rust, Licht, Liefde, Vrijheid

Er schijnt Licht op wie ik ben

Loslaten van spierballentaal, ben goed genoeg zoals ik ben. Doe het onbewust af en toe nog. Baal daar van: ’t spijt me, vergeef me, ik hou van je. 

Bewustzijn groeit.

Met blijheid zie ik dat nog steeds nieuwe cellen geboren worden, oorspronkelijke cellen. 71 jaar nu, het verjongen heeft zich ingezet.

Eerbied, dankbaarheid zijn in mij. Dat ik mens ben en nu leef op dit aardbolleke, zwevend in het heelal samen met zovelen. Dienstbaar mag zijn.

 

20 december

Ik word wakker met een geluksgevoel en begroet mijzelf met de woorden: 

Beste Marion je hebt een Goddelijke Alchemist in jou. Steek een kaarsje op voor Fieke. 

Meditatie

Ben ontspannen en verbonden met de aarde, het universum, ben in mijn hartgebied. Voel de Vrijheid, de Vrede en de Liefde in overvloed in mij aanwezig. Wat kan mij gebeuren? Voel me beschermd altijd. Dit straal ik ook uit, meer en meer. 

Afgelopen week heb ik mezelf weer vrijgemaakt van het onlicht. Ervaren en geleerd hoe angst - en schuldgevoelens me kunnen belemmeren. Ga er nu anders mee om.

Ik zie mijzelf in de toekomst vitaal en met plezier iets betekenen voor mensen, mijn huis is een warme herberg. 

Allen zijn gezond. Samengevat: Dienstbaar zijn voor het grotere geheel. 

Wanneer ik kijk naar mijn cellen zie ik dat er Nieuwe Babycellen worden geboren in plaats van dat mijn cellen vervangen worden. De oude cellen sterven af en kunnen ook transformeren! Ik verjong iedere seconde, word oorspronkelijk.

Het proces gaat sneller dan ik dacht.

Ik adem vanzelf een teug frisse zeelucht in.

Met een grote glimlach op mijn gezicht en een gelukzalig gevoel stap ik deze mooie dag in. Dankbaarheid vult mijn hart.

 

19 december

Vanmorgen word ik een beetje geïrriteerd wakker. Gisteren bewoog de poes met mij mee, vandaag niet. Voel me nog moe. Wel bijna 6 uur aan een stuk geslapen. 

Terug in bed naar binnen gekeerd. ‘Je bent in goede handen”, hoor ik diep in mij.

Voel me toch weer schuldig merk ik omdat ik gisteren geleefd heb alsof ik niets mankeer. Geheel gezond ben. Heerlijke stoofpot gemaakt waar ik niet van af kon blijven. Weer dat schuldgevoel. Merk nu pas, terwijl ik dit opschrijf (13.17 uur) wat dit met me doet. Hoeveel energie dit kost. 

Na de dag te zijn begonnen met het volle maan ritueel van de Zhigonger ’s wereldwijd eet ik mijn Budwigpapje en ga terug in bed om te lezen in de Meesters. Dan word ik moe en val in slaap, word weer wakker met schuldgevoel natuurlijk. 

Het is de laatste dag van de herfst, morgen begint de winter. De dag waarop de dagen weer gaan lengen, de natuur tot stilstand is gekomen. In mijn gedachten laat ik het zijn zoals het is in mij. Dan hoor ik weer : Je bent in goede handen.

Dit keer lees ik ’t blog van Matha Krul: Nee, Nee en nog eens Nee. We kunnen alleen zelf korte metten maken met onszelf.

Ik ben me bewust dat ik moet afrekenen met schuldgevoel. Het zit overal, bijna in alles, onbewust, in mij heb ik gemerkt. Het regeert mij. Stop daarmee.

Afgelopen dagen waren zó vruchtbaar, vandaag is anders.

Vanuit het Licht zie ik deze dag als een cadeau, een groot cadeau.

Vandaag is het de vierde adventsdag. Laat mijn Licht bewust schijnen en zie hoe ver het reikt, in mij, door mij heen naar ver in het heelal. Het irritante schuldgevoel kan niet leven in mijn Licht en is ineens ver, héél ver weg. Kan niet anders.

Als vanzelf hoor ik mijzelf spontaan diep in en uit te ademen. Er is weer alle ruimte in mij voor Licht voor Leven.

Het is nu al donker buiten. Donkere dagen voor Kerst. In mij, in mijn huis is Licht, overal.

Altijd herinner in deze tijd dat ik jaren geleden vlak na mijn scheiding na mijn werk de hond uitliet en in huiskamers naar binnen keek. Mijn hart kromp in elkaar van verdriet, pijn , gemis. De huiskamers straalden gezelligheid uit, samen zijn en ik voelde me zo alleen.

Ik woon nog steeds alleen, maar heb gelukkig dat gevoel nooit meer. Er is zoveel veranderd, voel me zo verbonden met het leven in mij en om mij heen. Zichtbaar en onzichtbaar. Juist door het alleen zijn heb ik zoveel geleerd, zoveel tijd gehad om in de stilte, de leegte mijn echte zelf te ontmoeten, te ont-wikkelen.

Ben zorgzaam voor mijn Geest en mijn Lichaam.

Ik neem het besluit mijn 'deur' voorgoed te sluiten voor schuldgevoel en voor sorry’s. Ik kijk naar de gouden sleutel in mijn hand, hou hem in het Licht en lost op. Zoef weg... voorgoed.

Vandaag 19-12-21

Ik doe mijn hele leven al mijn best een goed mens te zijn.

Ik word gehoord, ik word geholpen. Ik ben in goede handen.

Vanavond

Ik realiseer me dat ik een ander kijk op mijn kanker die ik gehad heb, heb. Het is geen ziekte die bestreden moet worden.

Kanker is een teken, een schreeuw om beter te worden. Luisteren naar wat verwerkt moet worden, toegelaten, losgelaten, wat om verandering vraagt.

Werk aan de winkel. gericht op gezondheid ontwikkelen, werken aan mezelf, ver-werken, anders omgaan met mezelf en de dingen zodat ik gezond ben en blijf. Geen ziekte die bestreden moet worden. Werken aan gezondheid versus bestrijden van ziekte.

 

17 december

Word om 5.45 uur wakker, geef de poes eten, laat haar buiten, drink warm water en ga terug in bed om te mijmeren. “Goede morgen beste Marion, je bent een goddelijke alchemist.” (Meesters van het Verre Oosten)

Bewust van trillingen van geluk, gezondheid en dankbaarheid in mijn lichaam.

Na een uurtje laat ik Snoesje binnen en ga verder in mijn heerlijke staat van zijn. Soms een tijdje spontaan diep uit -en diep inademend. ’t Gaat van Zelf.

Ik lig bij het open raam, de zeelucht vult mijn hele lichaam. Snoesje liefdevol tegen me aan. Wie ben jij, vraag ik me af. Je geeft me zoveel liefde, wie ben jij? Om 10 uur word ik wakker, voel me uitgerust en meteen schuldig. Ik neem me voor van mijn vrijheid te genieten. mijn vrijheid te leven. Mijn leven, mijn vorm. Ik geef mijzelf de vrijheid aan het licht te komen, te zijn wie ik ben. Ontdekken, pionieren, uitvinden. Wat ik ook doe ’s avonds, ook al ben ik om 10 uur van plan naar bed te gaan, het wordt altijd laat. Ben heerlijk aan het hutteren* in mijn huisje. Dan nog even lezen in bed; met tevreden glimlach naar mezelf kijkend de dag langsgaan voor ik mijn ogen sluit en dan is het weer letterlijk einde dag! 

Gaan tot het gaatje…glimlach.

 

*Hutteren: thuiselen, inneren, zonder nadenken mijn gang gaan, tijdloos zijn, doelloos doen en zijn, eindeloos, mezelf verrassend, moeiteloos. Kortom heerlijk en herkenbaar ik. Niks moet alles kan. Ik wil naar mijn bed maar uiteindelijk wordt het uren later….Energie stroomt, ben gewoon niet moe.

 

Meditatie

Mijn hele lichaam is gevuld met …….fijne, zachte, liefdevolle energie. 

Dit Ben Ik.

Één hand is warm de ander koel, de ene verwarmt de andere zacht en teder. Energie golft door me heen. Inmiddels is het 11.39 uur. Ben nog in pyjama en heb nog niets gegeten. Vrijheid.

Er is stilte in mij, diepe stilte. Ruimte die me uitnodigt te zijn wie ik ben. Het is altijd goed. Ik zie hoe mijn licht brand, mijn lichtveld steeds groter wordt. ’t Schuldgevoel is ver weg, raakt me niet meer. Vandaag is onze lieve Jin jarig, wordt 11 jaar. Denk aan de cadeautjes die ik voor hem gemaakt en bedacht heb, anders dan anders. Vrij voor mezelf en van harte voor Jin.

Ik voel liefde voor mensen om me heen, mildheid, verdraagzaamheid, vreugde, dankbaarheid. Ervaar hoe het is, was, verandert, verdwijnt, zich vernieuwt, verschijnt. Allemaal welkom. Ik ben vrij, de ander ook.

Met een grote glimlach en glimmende oogjes ga ik verder met deze hele hele mooie dag. Dank je wel leven en wens het iedereen, straal mijn geluk liefde en dankbaarheid uit naar alle mensen op aarde en alle wezens in het Heel-Al. Wij zijn allen ÉÉN.

 

16 december

Geef mezelf de vrijheid, alle ruimte. Ben om 4.45 uur wakker. Sta op doe een afwasje, voel dat ik mijn huishouden goed op de rit heb. Mijn huishouden, mijn liefde mijn aandacht. Mijn vrijheid. Gezellig en van mij, tevreden zoals het is. Mijn thuishaven, mijn tempel, mijn oplaad-plek, mijn herberg. Ik ga lezen in Amalia, laat alle gedachten en beelden wat men schrijft over en weet van het koningshuis voor wat het is. Ik ben een fan van Claudia de Brey en mooi zoals zij dit boek tot stand heeft gebracht samen met Amalia.

’t Roert me, maakt me wakker, voed mij met het goede. Een jonge vrouw van deze tijd met pit, menselijkheid, humor en liefde. 

Meditatie 

Viel in slaap. Naar binnen keren lukt eerst niet. Boven mij wordt een nieuwe vloer gelegd. Ik ervaar blijdschap voor de bovenbuurvrouw, zachtheid in mij. Ik weet dat er een plek is in mij waar het stil is en mijn kracht is. Terwijl ik dit opschrijf voel ik de levensstroom in mij. De goddelijke levensstroom wilde ik opschrijven maar durfde het niet. Doe het nu toch. Ik weet dat er weer miljoenen nieuwe oorspronkelijke cellen geboren zijn afgelopen etmaal en oude cellen opgeruimd.

Vrijheid ik voel vrijheid. Laat het oude los en er ontstaat ruimte voor nieuw. 

Ik sta op het punt iets nieuws in mijn leven toe te laten, te verwelkomen. Iets fantastisch, weet alleen nog niet wat. Het brengt me naar buiten en in beweging. Ik ben geen hardloper om het lopen. Iets is coming.

Ik hoor het geluid van de meeuwen buiten, heerlijk ik woon aan zee. 

Boven mij is de rust wedergekeerd en ook in mij. Het nieuwe leven voelbaar in mijn hele lichaam.

 

15 december

Meditatie

Ik word wakker en lijd. Beelden van mensen die mij niet mogen. Recent, langer en al héél lang. Lieve mensen waar ik óh zo graag contact mee zou hebben. Waarom, waarom???…. Ik lijd. 

Begrijp het niet… ook mijn gedrag is daar deel van of deel van geweest. Mijn uitstraling, mijn visie, mijn keuzes, mijn manier van in het leven staan, waren soms al genoeg. 

De deur van mijn hart staat open, wees welkom. Kom terug, laten we vrede sluiten, dansen en genieten van elkaar. Of neem ik afscheid van jullie? 

Ik lijd, ik lijd. Ik blijf erbij, de waarheid. Voel me rot en zie geen uitweg. Mijn buik, mijn cellen, krimpen wanhopig in elkaar, ze gaan dood, schreeuwen van onbegrip en ellende, zoals oervrouwen dat doen. Het werkt bevrijdend mijn leed toe te laten. En dan herinner ik mij, zie en ervaar in mij, dat ook vannacht weer miljoenen nieuwe oorspronkelijke cellen zijn geboren. Nieuw licht. Zij zijn mijn redding. Zij vervangen mijn oude, door het leven beschadigde cellen.

Ik ben zó intens gelukkig met dit inzicht en dat ik het ook meteen zo kan ervaren.

En besef óók, dat is in MIJ - dat gebeurt in ALLEN MENSEN nu - dit is wat in DE HELE WERELD geschiedt NU. Want wij allen zijn ÉÉN GEHEEL. Of ze zich dat nu bewust zijn of niet. Dit voelt bij mij als een kosmische verschuiving, heling van oudzeer , oer-oud-zeer. Waar ik zelf niets van begrijp, het gaat over jaren, levens, het is voorbij! Nieuw leven, de nieuwe wereld is geboren.

VRIJHEID - VREDE - LIEFDE - VOLLEDIGE GEZONDHEID ZIJN GEBOREN

 

14 december 

Meditatie

In mijn hart zie ik bergen vol mogelijkheden, als geschenken om uit te pakken. En vele wegen, uitnodigend om ze allemaal te bewandelen. Voel Vrijheid Vrede en Liefde tot diep in mij. De beleving gaat voorbij woorden. Ik ben Héél, verbonden met de aarde die mij voedt, verbonden met dimensies die mij omgeven, er Zijn, mij Helpen. Goddelijke krachten, goddelijke alchemist in mij. Verbonden met alles in mijn dagelijks leven, in het hier en nu.

Iedere nacht wordt er in mij hard gewerkt terwijl ik volledig ontspannen ben en slaap.

Er worden nieuwe cellen geboren, nu met oorspronkelijke informatie. Al een paar dagen worden er  Ik -Ben- Cellen  geboren, het is voelbaar. Ik verander elk moment. 
Ik ervaar nieuw leven in mij, iedere dag een beetje meer. WOOOOOOOOW!


Hun Yuan Ling Tong!!! ❤️ Het is reeds geschied, Marion

 

 

7 december

Meditatie 8.30 uur

In mijn hart ervaar ik ruimte, ik ben buiten in de natuur, voel de zachte wind over mijn huid, uitnodigend.

Ik dans mijn dans, zing, neurie zacht mijn lied van geluk, liefde… dankbaarheid.       Voel me Heel: verbonden met de aarde, de holle aarde en eindeloze dimensies.           Ik hoor de stilte, ’t geluid van de wind: ‘ik hou van jou, ik hou van jou, kom naar buiten'.                                                                                                                   Ik kijk naar mijn leven nu: ik heb iets nodig, een nieuwe passie, iets om voor te gaan. Gezond ouder worden- zijn en blijven …..OOK voor mezelf realiseer ik me. Ik kijk en zie dat het aan de hemel staat geschreven, 'k voel een glimlach, 'n onverwachte verrassing ….een her- inneren. Het was mijn passie : richtte in 1984 Stichting Gezond Ouder Worden (SGOW) op waarvoor ik uiteindelijk in 1986 mijn baan als directeur van het bejaardenhuis opzegde. Ja, dat is het! Mijn passie nieuw leven inblazen. 

Kijkend naar mijn cellen zie ik dat ze glanzen en stralen, dansen, blaken van gezondheid en zo voel ik me ook. 'k Voel de trilling van deze goddelijke energie vanuit mijn voeten door heel mijn lichaam stromen, kwam tot voor kort vaak niet verder dan mijn middel, nu door heel mijn lichaam, billen, mijn rug zijde, hoofd, kruin. Een lichtverbinding naar boven en naar beneden, van daaruit straal ik de wereld in. Blokkades zijn er niet meer, de doorgang is vrij. Het dagelijks doen van de correcte richting van mijn chi stroom doet wonderen. De LCUPCD maakt me sterk en soepel, voel het in mijn armen, benen, schouders en heupen.

Voel me jong.

Samengevat ontstaat het woord: IK BEN, ervaar zoveel geluk, loop over, ’t raakt me diep. Het is ook precies wat ik nu nodig heb

 

16.00 uur

In mijn hart is verandering gaande, het huis van mijn hart wordt gestoft, geveegd, gewassen en opgeruimd. Een frisse zeewind waait er doorheen. Ik heb de regie en pak 't  grondig aan. Alles is brandschoon, een nieuwe tijd breekt aan. Het oude is de deur uit.

Ik besef dat er een vernieuwing heeft plaats gevonden in mij, ben dankbaar, stroom van binnen, leven, gezond leven. Alles is opgeruimd, de richting bepaald, zo voel ik me ook.

Uit de molen van ziekenhuisafspraken gestapt, het geeft rust.

Vandaag had ik alle tijd, ben zacht geweest voor mezelf, mijn stroom gevolgd zonder oordeel of schuldgevoel. Ik mag alle tijd nemen. Heb alle tijd om alles met zorg en liefde te doen.

Gedaan wat ik wilde doen: mijn oefeningen en de Masterclass Medical Zhigong herhaald. Ik kom mezelf tegen, goed zo!

Wanneer ik zo verder ga,  zal ik er alleen maar mooier op worden, zachter, medemenselijk, gelijkwaardig, openstaan voor verwondering èn gezond zijn.

Mijn cellen hebben een brede glimlach, zijn ontspannen en gelukkig. Ze stralen. Zo voel ik me ook. Alles komt goed, alles is goed.

Marion 7-12- 2021

 

Het onzichtbare oordelen

hulp vragen aan je goddelijke zelf

luisteren naar antwoorden

overgave

Marion 01-11-21

 

                                              Het 'gemak' de deur uit

gezondheidsontwikkeling

Marion 28-10-2021

                                                    

                                                        Hier en nu

in een klein dorpje aan zee

onder de volle maan

brandt mijn levensvuur

tot in de eeuwigheid

schijnt het Licht door mij

tot in de oneindigheid

21-10-21 Marion